Studij odnosa s javnošću omogučio mi je stvaranje vlastitog posla

Marija Perić:
Studij odnosa s javnošću omogučio mi je stvaranje vlastitog posla

Nakon zavšene Više ekonomske škole na sveučilištu u Splitu Marija Perić počinje raditi u administraciji poduzeća obiteljske firme, usporedno s poslom, upisuje izvanredno Studij odnosa s javnošću na Filozofskom  fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Nakon završetka odnosa s javnošću uz svo dobiveno znanje, odlučuje se za stvaranje privatnog brenda ''Lovleybags''.

„Bez ikakvog stručnog znanja kao što su dizajn, šivanje, krojenje, i posao koji sam nastavila raditi unatoč tome krećem u dizajniranje torbica 2011. Godine“, govori Perić.

Torbice su se prodavale u Švicarskoj, Sloveniji ; Švedskoj, Crnoj Gori, a sad trenutno se prodaju u BiH, Hrvatskoj, Srbiji; Bugarskoj uskoro i u Crnoj Gori , samostalna prodajna mjesta su u Sarajevu, Zagrebu, Splitu, Zadru, Šibeniku; Dubrovniku, Beogradu, i još Mylovleybag kutaka u 30 različitih gradova i butika.

„Prvo predstavljanje mojih torbica je bilo na Facebooku , napravila sam fotoshooting  i krenula u poslovni svijet. Prve reakcije su bile odlične, krenule su i prve narudžbe, 2013 godine sam se registrirala  kao ''d.o.o.'' jer sam imala puno ponuda za izvoz izjavilla je Marija Perić za treci.ba

2018 godine za svoj brend ''Lovleybags'' Perić prima nagradu  od Croatian Women’s Network-Mreža Hrvatskih Žena, za Poduzetništvo.

„Danas imam 27 zaposlenih radnica u svojoj prozvodnji,dobiveno znanje na studiju Odnosa s javnošću brzo je preraslo u praksu i uspjeh je tu“, ističe Marija Perić.

Josip Zelić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista