Mladost Ribola Kaštela porazila HOK Rijeku u finalu kupa Hrvatske

ODBOJKA
Mladost Ribola Kaštela porazila HOK Rijeku u finalu kupa Hrvatske

Kaštel Stari je bio domaćin finala kupa Hrvatske u odbojci slaveći zajedno pobjedu domaćih odbojkaša Mladosti Ribole Kaštela, nad slabijim protivnikom, odbojkašima iz Rijeke.

U prepunoj gradskoj dvorani Kaštel Stari navijači su iz sveg glasa bodrili domaći tim svjedočeći uvjeljivoj pobjedi Kaštelana od čak 3:0. Vrativši nakon 7 godina Kup Hrvaske u Kaštela dvoranom se zaorila pjesma kojom su navijači zahvalili svom domaćem klubu.

Premda rezultat daje naslutiti da su Kaštelani lako pobijedili goste iz Rijeke, situacija je bila sasvim drugačija. Počeci drugog i trećeg seta išli  su u korist Riječana, gdje su u drugome setu vodili 10 naprema 2, a u trećem setu 6 naprema 0. Unatoč ovoj velikoj razlici na početku, Kaštelani su mudro iskoristili taktičke time-oute i nadoknadili razliku te osvojili setove.

U ekipi Mladosti iz Kaštela najviše se istakao Šestan sa svojih osamnaest poena u napadu. Kaštelani su prvi set dobili s 27:25, drugi set s 25:20, te treći set s 25:21, a gledatelja je bilo 1000. Suci meča su bili Tajana Kramar Šandl i Toni Bingula iz Zagreba. 

Dino Stanković

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista