Arena Sport Centar: Mostarci, iskoristite priliku i trenirajte s Marijom Mlinarićem na ''Izazovu''

vježbanje
Arena Sport Centar: Mostarci, iskoristite priliku i trenirajte s Marijom Mlinarićem na ''Izazovu''
Foto: pogled.ba Foto: pogled.ba

Mario Mlinarić gost predavač je na ovogodišnjem “Izazovu“ u organizaciji Arena Sport Centra poručeno je na prvoj press konferenciji od postojanja Centra.

Natjecatelji “Izazova“, ali i svi zainteresirani građani imat će priliku kroz osam tjedana radionica, ali i Dana otvorenih vrata zatražiti pomoć i savjete vezane uz zdrav život i vježbanje od Marija Mlinarića, ali i svih trenera Arena Sport Centra.

„Arena Sport Centar u Mostaru se pozicionirao kao lider zdravog života u regiji  te promicanja ljudske aktivnosti kao segmenta koji treba svim ljudima da bi bili zdraviji“, kazao je direktor marketinga Arena Sport Centra Marin Čuljak.

Čuljak nije krio zadovoljstvo odazivom natjecatelja kroz protekle dvije godine te je naglasio kako je kroz ovaj program prošlo 100 ljudi različite starosne dobi, ali i zdravstvenog stanja.

„Borim se protiv onih izgovora koji kažu nemam vremena, nemam novaca i imam previše kila. Sve svoje treninge baziram na tome da zdrav život definitivno postane navika te je vrijeme da loše navike preteknemo u segment zdravijeg i kvalitetnijeg života“, kazao je fitness trener Mario Mlinarić.

On je naglasio kako su njegovi programi utemeljeni na treninzima s vlastitim tijelom te namijenjeni svim uzrastima. Također, ukazao je na problem pretilosti u Hrvatskoj, ali i regiji te iznio zabrinjavajući podatak kako je 25% djece u Hrvatskoj pretilo.

Mlinarić će kao gost predavač u Arena Sport Centru provesti šest dana gdje će trenirati s natjecateljima, ali i održavati edukacijska predavanja o zdravoj prehrani te stvaranju navike zdravog života.

Damir Laštro, stučni je suradnik Arena Sport Centra za fitness i idejni začetnik “Izazova“ pozvao je ljude na što veći odaziv te naglasio važnost promoviranja zdravog života na našem području.

Svi natjecatelji morat će proći detaljan liječnički pregled u Poliklinici Vitalis te se do sada na “Izazov“ prijavilo 20 natjecatelja, a prijave ostaju otvorene do 24. travnja.

Mario Mlinarić hrvatski je kondicijski trening i profesor kineziologije u javnosti najpoznatiji po ulozi trenera u RTL-ovom showu “Život na vagi“. On svakodnevno provodi  svoj “Online izazov“ s natjecateljima u Hrvatskoj, a ovo mu je prva suradnja u Gradu Mostaru.

Jelena Pervan/Pogled.ba

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista