Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Održan Dan otvorenih vrata Studija informacijskih znanosti

Filozofski fakultet
Održan Dan otvorenih vrata Studija informacijskih znanosti

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održan je Dan otvorenih vrata Studija informacijskih znanosti.

Cilj Dana otvorenih vrata jest upoznati buduće studente s radom ovoga Studija te osnovnim značajkama zanimanja i važnosti informacijskih znanosti u današnjem društvu. 

Pročelnica Studija informacijskih znanosti na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru doc. dr. sc. Andrea Miljko naglasila je kako je cilj Dana otvorenih vrata budućim studentima prezentirati sadržaj Studija informacijskih znanosti kroz radionice i predavanja s naglaskom na trendove informacijske i komunikacijske tehnologije te poticanje razmjene znanja između studenata informacijskih znanosti, ali i srodnih struka.

Uz radionice za buduće studente održano je predavanje člana uprave HT-Eroneta, Tomislava Ruka, koji je prisutnima pojasnio primjenu informacijskih tehnologija u praksi i naglasio kako su kompetencije koje studenti stječu na Studiju informacijskih znanosti neophodne za današnje digitalno društvo.

U sklopu Dana otvorenih vrata  otvorena je i 11. međunarodna studentska konferencija InfoDASKA koja okuplja studente informacijskih znanosti iz Zagreba, Zadra, Osijeka i Mostara i po prvi put se održava izvan Republike Hrvatske.

Pobjednik održanih interaktivnih radionica je maturant „Internacionalne privatne gimnazije Mostar“ Josip Mužić koji je i prikladno nagrađen.

Dragica Andrić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.